Select your business area

We use this information to provide content associated with segment of your choice.
You can change your selection any time.

Om DEIF

Grønn, trygg og pålitelig kraft 

DEIF Group ble grunnlagt i Danmark i 1933, og er i dag en global markedsleder innenfor grønne, trygge og pålitelige styringsløsninger for desentralisert kraftproduksjon på land og til sjøs. Kort oppsummert: vi sørger for alltid tilgjengelig kraft.

Med over 550 ansatte er DEIF Group representert i over 50 nøkkelmarkeder, i alle deler av verden. 20 % av våre ansatte jobber med utvikling av nye og miljøvennlige måter å styrke resultatene på i kraftproduksjon over hele verden, samt redusere vedlikehold og drivstofforbruk.

Vårt mål er å levere verdens beste og mest pålitelige kontrollsystemer. Vi gjør planeten vår grønnere ved å forbedre den globale energieffektiviteten.

Som en samlebetegnelse, kaller vi det: ENERGIEFFEKTIVITET.

”Det overordnede målet til DEIF er å utvikle selskapets verdi på lang sikt, alltid basert på høy grad av etikk med tanke på våre ansatte, samarbeidspartnere og samfunnet som helhet.”

Toke Foss |

Visjon og misjon

Vår visjon er å være den foretrukne globale leverandøren av miljøvennlige, trygge og pålitelige energistyringsløsninger.

Vår misjon er å styrke kundenes konkurransefordeler. For å gjøre det identifiserer vi deres behov og ønsker i detalj, utvikler produkter av høy kvalitet, er logistisk effektiv og tilbyr uovertruffen teknisk service og support

 

Leter du etter programvare, dokumentasjon eller tekniske artikler?

Et unikt varemerke for DEIF i flere tiår, vi tilbyr gratis ubegrenset tilgang til programvareoppdateringer, teknisk detaljert produktdokumentasjon sammen med tekniske artikler til opplæring og inspirasjon om bransjerelevante temaer for morgendagen.