Om DEIF

Grønn, trygg og pålitelig kraft 

DEIF Group ble grunnlagt i Danmark i 1933, og er i dag en global markedsleder innenfor grønne, trygge og pålitelige styringsløsninger for desentralisert kraftproduksjon på land og til sjøs. Kort oppsummert: vi sørger for alltid tilgjengelig kraft.

Med over 550 ansatte er DEIF Group representert i over 50 nøkkelmarkeder, i alle deler av verden. 20 % av våre ansatte jobber med utvikling av nye og miljøvennlige måter å styrke resultatene på i kraftproduksjon over hele verden, samt redusere vedlikehold og drivstofforbruk.

Vårt mål er å levere verdens beste og mest pålitelige kontrollsystemer. Vi gjør planeten vår grønnere ved å forbedre den globale energieffektiviteten.

Som en samlebetegnelse, kaller vi det: ENERGIEFFEKTIVITET.

”Det overordnede målet til DEIF er å utvikle selskapets verdi på lang sikt, alltid basert på høy grad av etikk med tanke på våre ansatte, samarbeidspartnere og samfunnet som helhet.”

Toke Foss |

Visjon og misjon

Vår visjon er å være den foretrukne globale leverandøren av miljøvennlige, trygge og pålitelige energistyringsløsninger.

Vår misjon er å styrke kundenes konkurransefordeler. For å gjøre det identifiserer vi deres behov og ønsker i detalj, utvikler produkter av høy kvalitet, er logistisk effektiv og tilbyr uovertruffen teknisk service og support

 

Leter du etter programvare, dokumentasjon eller tekniske artikler?

Et unikt varemerke for DEIF i flere tiår, vi tilbyr gratis ubegrenset tilgang til programvareoppdateringer, teknisk detaljert produktdokumentasjon sammen med tekniske artikler til opplæring og inspirasjon om bransjerelevante temaer for morgendagen.