Select your business area

We use this information to provide content associated with segment of your choice.
You can change your selection any time.

Landstrøm

Innovativ teknologi, markedsledende logistikk og fleksible energiløsninger

Velg DEIF for å øke ytelsen og effektiviteten

Gjennom arbeid med EPC, produsenter av instrumenttavler, systemintegratorer/OEM-er og eiere identifiserer DEIF nye måter å øke ytelsen og effektiviteten innenfor IPP, utleie, kritisk kraftforsyning og reservekraftforsyning på. En del av vår strategi og vårt DNA er at vi også leverer komplette kontrolløsninger for miljøvennlige hybrid-/mikronett-installasjoner.

Enten vi ettermonterer eldre installasjoner eller designer nye oppsett, kan DEIFs innovative løsninger redusere drivstoffkostnadene, sammenlignet med konkurrerende produkter.

Bruksveiledning for landstrøm

Bruksveiledningen for landstrøm gir en komplett oversikt over alt fra løsninger og tjenester til produktoversikter.

Land power application guide

Strøm generert av?

DEIF landstrøm identifiserer nye måter å øke ytelsen og effektiviteten på innenfor IPP, utleie, kritisk kraftforsyning og reservekraftforsyning. Våre løsninger, produkter og tjenester er tilpasset alle typer desentralisert kraftproduksjon.

Din bransje

DEIF identifiserer nye miljøvennlige måter å øke den generelle ytelsen på og redusere vedlikeholdsintervaller og drivstofforbruk for verdens kraftgenererende bransjer.

Leter du etter programvare, dokumentasjon eller tekniske artikler?

Et unikt varemerke for DEIF i flere tiår, vi tilbyr gratis ubegrenset tilgang til programvareoppdateringer, teknisk detaljert produktdokumentasjon sammen med tekniske artikler til opplæring og inspirasjon om bransjerelevante temaer for morgendagen.