Select your business area

We use this information to provide content associated with segment of your choice.
You can change your selection any time.

Verdens foretrukne leverandør

Strømstyringsløsninger, bro- og sentralbordutstyr

DEIF har en lang og rik historie i levering av klassegodkjente, pålitelige instrumenter til kommandobroer, instrumenttavleutstyr og power management-kontrolløsninger. Vi dekker faktisk 40 % av verdensmarkedet for instrumenter til skipsbroer og skiller oss ut som verdens foretrukne leverandør. 

DEIFs produkter er designet og utviklet for å oppfylle brukernes behov i dag og mange år inn i fremtiden, og er tilpasset markedets krav til enklere integrering, bedre brukervennlighet, drivstofføkonomi og avkastning på investeringer. 

Veiledning for marine bruksområder

Veiledning for marine bruksområder gir en komplett oversikt over alt fra løsninger og tjenester til produktoversikter.

Marine Offshore Application Guide

Sjøfart- eller offshorebransje?

DEIF store produktportefølje er en av de mest omfattende i det globale markedet for sjøfart, og strekker seg fra analoge instrumenter av høy kvalitet og kostnadseffektive enkelt- eller flerfunksjonskontrollplattformer til tekniske løsninger for alle typer skip og offshorebransje. DEIFs kontrollkonsepter fjerner behovet for eksterne kontroller og er brukervennlige alternativer til ordinære kontroller.

Maksimer forretningspotensialet ditt

Vi er anerkjent for vår evne til å tilpasse produkter og løsninger for å passe de nøyaktige behovene til det enkelte systemet og forhold, og vi er fokusert på å besvare de spesifikke behovene til flere bransjer og kundegrupper med fordeler som genererer konkurransefortrinn. Klikk nedenfor og lære hva vi kan gjøre for deg.

Leter du etter programvare, dokumentasjon eller tekniske artikler?

Et unikt varemerke for DEIF i flere tiår, vi tilbyr gratis ubegrenset tilgang til programvareoppdateringer, teknisk detaljert produktdokumentasjon sammen med tekniske artikler til opplæring og inspirasjon om bransjerelevante temaer for morgendagen.