En global partner

Minimer nedetiden

Uansett problem, hvor du befinner deg eller til hvilken tid du trenger det – som din partner har vi service og support kapasitet til å hjelpe deg uansett plassering på verdenskartet.

Optimaliser effektiviteten din

Vi tilbyr det samme opplæringsprogrammet for dine ansatte og medarbeidere på deres foretrukne språk, uansett hvor de er og når som helst. Opplæringen foregår i en rekke fullt utstyrte fasiliteter over hele verden.

Derfor er vi globale

Lokal kompetanse – global tankesett

Et verdensomspennende nettverk

  • Vårt verdensomspennende nettverk av datterselskaper og distributører gjør oss unikt tilgjengelige uansett hvor du er. Enten du trenger oss for feilsøking, tilpasning, installasjon eller igangkjøring er vi aldri langt unna.

Lokal tilpasningsevne

  • Vi kan tilpasse våre løsninger til lokale forhold og krav hvor som helst i verden. Vi har tiår med erfaring og bred kunnskap om produkter også utenfor vårt eget sortiment, noe som gjør oss i stand til å skreddersy løsninger for å tilfredsstille dine eksakte krav.

Leverandør i verdensklasse

  • Vår omfattende produksjonskapasitet tillater oss å møte volumkrav – uavhengig av geografisk tilstedeværelse. Videre er vår leveringsdyktighet vanskelig å overgå: tre dager fra bestilling til ordremottagelse uansett lokasjon.

Erfaring fra hele verden

  • Våre løsninger er ryggraden i flere applikasjoner i noen av de tøffeste klimaer i verden: Sibir, Atlanterhavet, regnskogen i Amazonas, Sahara ørkenen osv. Vi vurderer derfor ingen oppgaver som umulige.