Select your business area

We use this information to provide content associated with segment of your choice.
You can change your selection any time.

Hybrid microgrids

Integrated hybrid control systems

ASC er fullt kompatibel med DEIFs Power Management-systemteknologi, og er skalerbar, fleksibel og modulær, med støtte for flere driftsmoduser, inkludert frittstående, tilknyttet strømnettet og kombinasjonsløsninger.

ASC kommuniserer med fotoelektriske omformere og værstasjoner fra velkjente produsenter ved bruk av den industrielle SunSpec-standarden eller OEM-spesifikke protokoller.

Systemets sikkerhetsfunksjoner inkluderer bryterkontroll, rask utkobling av fornybare energikilder, retningsbestemt strømsikring og beskyttelse mot nettstrømbrudd, i henhold til lokale nasjonale nettkoder.

Rask og enkel idriftssetting og drift

Bruk patentregistrert DEIF-emulering til å designe og planlegge anlegget med ekte verifisering, men uten risiko for utstyret ditt. Installer produksjonsklar kontrollmaskinvare og idriftssett hybridkontrollsystemet bekymringsfritt med DEIFs Utility Software (USW).

Ved å utnytte DEIFs ledende leveringstider på standardprodukter og produktplattformens modulære struktur og fleksible formater, kan du med DEIF USW tegne opp og utvide anlegget ditt med flere kraftstasjonsressurser.

Gi ingeniørene dine opplæring i hybridkontroll eller dra fordel av DEIFs ekspertise på nøkkelklare produkter og prosjektledelse.

Need help?

Simply grab the phone and give us a call or send an email. We'll get back to you quickly!

+45 9614 9614 |

I eller utenfor offentlig nett, eller en kombinasjon?

Sjekk ut vår veiledning for hybridløsninger og lær hvordan vi kan optimalisere deres anlegg

Hybrid Power Land Power UK

Relaterte produkter

Tilbakestill filtre
Last alle relaterte produkter