Select your business area

We use this information to provide content associated with segment of your choice.
You can change your selection any time.

Damp

Solid og pålitelig Power Management

I kraft av sine globale ressurser og anerkjente teknologi, har DEIF posisjonert seg som en av de sterkeste og mest pålitelige leverandørene av Power Management-systemer i det globale markedet for kraftanlegg.

Med DEIFs brukervennlige løsninger med integrerte berøringsskjermer for overvåking og kontroll fra et samlet punkt, med muligheter til å overvåke via LAN/nett, er listen vår over systemer som vi har klargjort og som er i fungerende drift på verdensbasis, samt samarbeidet vårt med ledende produsenter, bekreftelser på styrkene til disse løsningene.

DEIFs løsninger inkluderer en rekke maskinvare- og programvarealternativer for å gjøre dem kompatible med alle konfigurasjonstyper.

Det er avgjørende for DEIF at rederier og operatører fortsetter å ha tillit til og være fornøyde med DEIF-systemer. Selv om elektroniske komponenter ikke inneholder noen mekanisk roterende eller bevegelige deler, slites de ut over tid, svekkes og blir til slutt ødelagt. DEIFs servicekonsept er fullt skalerbart og kan skreddersys for å nøyaktig passe dine behov.

Leter du etter programvare, dokumentasjon eller tekniske artikler?

Et unikt varemerke for DEIF i flere tiår, vi tilbyr gratis ubegrenset tilgang til programvareoppdateringer, teknisk detaljert produktdokumentasjon sammen med tekniske artikler til opplæring og inspirasjon om bransjerelevante temaer for morgendagen.
Tilbakestill filtre
Last alle relaterte produkter