Handelsskip

Kvalitetsprodukter, enestående support

DEIF har blitt en foretrukket leverandør av styringsløsninger for de største aktørene i markedet, ikke bare på grunn av vår innovative, trygge og pålitelige teknologi, men også på grunn av vårt engasjement for å føre deg gjennom alle fasene av prosjektet ditt, fra spesifikasjon til konfigurasjon og idriftsettelse.

DEIF’s fleksible produktplattform dekker hele spekteret av anleggsmuligheter. De fleste kundene kan installere og sette i drift våre standardprodukter bare ut fra databladene.

Er det tvil står DEIF’s store nett med datterselskaper, forhandlere, kundestøtteenheter og tekniske supportteam klar til å hjelpe deg og sikre at du investerer i og får satt i drift den beste styringsenheten i forhold til ditt anlegg.

Du finner nyttig installasjonsinformasjon i produktets hurtigguide, og oppsetningen av applikasjonen er enkel med DEIF’s hjelpesoftware. For ytterligere informasjon henviser vi til produktets installasjonsveiledning. Du er også velkommen til å ta kurs i hvordan du installerer og betjener DEIF’s standart styringsenheter.

Veiledning for marine bruksområder

Veiledning for marine bruksområder gir en komplett oversikt over alt fra løsninger og tjenester til produktoversikter.

Marine offshore application guide

Can I help you?